Nytt år, nytt land

I flere måneder har jeg både gruet og gledet meg til å reise på utveksling til England, og nå er jeg endelig her. Det har gått ufattelig mye bedre enn jeg hadde trodd! All den angsten jeg har kjent på før jeg kom forsvant på magisk vis når jeg fikk se mitt nye universitet og de herlige menneskene jeg nå bor med. Jeg føler virkelig at selvtilliten min har vokst på den lille tiden min her, som om jeg er en annen person når jeg snakker engelsk.

De første dagen har inneholdt vandring på universitetsområdet og i byen, men også å bli kjent med de andre utvekslingsstudentene. Universitetsområdet er på et perfekt sted både borte fra, og nært, sentrum. Og sentrum inneholder nye og kjente butikker og områder. Spesielt gleder jeg meg til kulturen Bath har å by på.

Mitt første fag starter ikke før onsdag, og resten av fagene mine hoper seg opp i slutten av januar. Dermed blir det tid til både lesing og utforsking. Jeg gleder meg til dette halvåret får startet ordentlig, og jeg gleder meg å skrive om det jeg kommer til å oppleve.

Skål for 2018 i Bath!

Published by

Elise Ols

22 • Bergen, Norway • student

2 thoughts on “Nytt år, nytt land”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s