Uke 27 + en gladnyhet

For en uke dette har vært! Jeg kommer ikke over hvor raskt tiden går! Denne uken har vært ekstra travel. Mange på jobben er på ferie så da har jeg hatt 5 vakter denne uken. Selv om det er en vanlig arbeidsuke så tar det på når man ellers er vant til 2-4 vakter.

Bloggen ble lagt på vent til fordel for andre ting, men jeg kjenner at det klør i fingrene nå.

It’s been a busy week with full time work and lots of other things happening but now it’s Sunday and my fingers are itching to get back into blogging. 

Uken startet med en fantastisk fin tur med en venninne etter jobb. Koselig å snakke om alt mulig mens man tar inn en så fin utsikt.

The week started with a great walk with a friend after work. Really nice to talk about everything and nothing while taking in the amazing view.

Torsdag var litt av en dag. Forrige uke søkte jeg som frivillig hos en hjelpeorganisasjon (som jeg ikke vil nevne enda) for å hjelpe dem med sosiale medier. Torsdag endte jeg opp på et 2 timers langt møte hvor jeg lærte mer om dem og vi delte ideer. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hvor dette kan gå!

Thursday was a packed day. Last week I volunteered to help a charity organization (which I won’t mention yet) with their social media. So, on Thursday, I ended up in a two hour long meeting with them to learn more about their projects and to share ideas. I’m really looking forward to see how this will go!

Fredag var min ukes lørdag. En god kompis og noe whiskey’n’coke passet midt i blinken.

Zero Waste har vært veldig aktivt på min youtube, bloggliste og instagram feed. Det er jo noe jeg har interessert meg for lenge og jeg synes ofte det går hånd i hånd med veganisme og minimalisme, spesielt for meg. Selv om de tre tingene er helt forskjellige og ikke trenger å være sammenflettet. Men for meg vil jeg gjerne det. Så jeg ble inspirert på lørdag til å kjøpe meg en tannbørste fra Humble Brush. Et lite tiltak som kan bli til noe større over lengre tid!

Friday was my week’s Saturday. A good mate and some wiskey’n’coke was bullseye for me. 

Zero Waste has been really active on my youtube, blog list and instagram feed. It’s something I’m really interested in and I think it often goes hand in hand with veganism and minimalism, especially for me. Even if the three are completely different and don’t have to go together. But to me I’d really like to do that. So I was inspired on Saturday to buy a toothbrush from Humble Brush. One little step which can lead up to something bigger eventually. 

Published by

Elise Ols

22 • Bergen • student • veganer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s