Mai

Oj, så er det juni allerede i morgen! Kommer ikke over hvor fort tiden går nå, et blunk og så er vel sommeren over før den har startet.

Tenkte jeg skulle dele noen av favorittene mine denne måneden og for å mentalt notere hva jeg faktisk bruker penger på hehe..

_SAM1421

Jeg fikk denne veganske kokeboken til jul men har ikke vært så flink til å bruke den før nå i det siste. Den er full av gode og enkle oppskrifter, favoritten min er “buttermilk” pancakes som blir såååå fluffy og deilige!

_SAM1410

_SAM1409

Jeg elsker Superdug sine Vitamin E produkter! Akkurat nå har jeg snart brukt opp min andre boks med dagkrem (med solfaktor 15). Denne måneden var jeg i Wales igjen og tok med meg en nattkrem fra samme kolleksjon og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med huden min. De er veganske og cruelty free så absolutt en av favorittene mine.

_SAM1411

Solbriller jeg kjøpte i farta hos Next da solen ble altfor sterk.

_SAM1406

Superfint deksel fra eBay.

_SAM1408

Farmors veske som er eldre enn meg. Liten og lett når jeg bare vil ha med meg mobilen og lommeboken.

_SAM1407

Øredobber fra BikBok som jeg kjøpte til meg selv som en liten “ferdig med første eksamen” gave.

_SAM1415

En av mine nye favorittforfattere Sophie Kinsella kom i år ut med boken My not so perfect life, jeg ble hekta så selvfølgelig må jeg lese alle de andre bøkene hun har gitt ut. Startet på serien Shopaholic i april og leste ferdig den andre boken nå i mai, elsker karakterene og handlingen, veldig vanskelig å legge den vekk når fagbøkene ropte.

_SAM1398

Håper du har hatt en strålende måned og at juni blir enda bedre ❤

Published by

Elise Ols

23 • Bergen • student

3 thoughts on “Mai”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s