Sommerferie

Først av alt vil jeg bare ta et lite øyeblikk til å annonsere at jeg har fullført mitt første år på universitetet og jeg kunne ikke følt meg mer fornøyd med valget mitt! Etter førstegangstjeneste og et arbeidsår var jeg ganske usikker på om jeg kom til å finne motivasjonen til å studere men å velge medievitenskap har vært et av det beste valget jeg har gjort i mitt korte liv! Fuck janteloven! Jeg har jobbet hardt med studiene og deltidsjobb og jeg fortjener en liten pause nå før jeg tar opp ekstra skift i løpet av sommeren!

Det første jeg gjorde etter å ha levert min siste eksamen for mitt første år vår å nyte en iskaffe med en god venninne og litt vandring i verdens fineste by, Bergen.

Jeg har vært kaninvakt mens mamma og kidsa koste seg i spania (litt bitter asså) og brukte søndagen min på fotballbanen med lillebror som skal vokse opp til å bli en fotballkjendis.

Første vannmelonen av mange i år ble slukt på et par minutter. Endelig skal jeg lese FOR GØY og den første boken jeg starter med er The Golden Year av Amanda Schulman og Hannah Widell, elsker den allerede!

Håper det er flere som også er ferdig med eksamen og føler seg fornøyd, det er ikke bare bare å komme seg igjennom et år på studiene og alle burde føle seg heldig som får lov til det! Ellers ønsker jeg fortsatt lykke til deg som har noen igjen 🙂

 Follow my blog with Bloglovin

Published by

Elise Ols

22 • Bergen, Norway • student

2 thoughts on “Sommerferie”

  1. Har en bacheloroppgave som skal inn innen torsdag, og æh, det er skummelt! Og da er jeg ferdig utdanna. Skummelt, men spennende! Er fornøyd med å ha fullført tre år på studier 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s