Avkobling

Endelig, endelig var dagen kommet hvor jeg ikke trenger å tenke på jobb, eksamen eller flytting!

Denne søndagen har jeg tatt meg en “meg-dag”. Ikke noe styr rundt de vanlige stress elementene, bare kos og utnyttelse av dagen. Jeg tenker det er veldig viktig å ikke la seg drukne i innleveringer, jobb eller hva annet som er med på å øke stressfaktoren i hverdagen og heller ta en eller to dager av for å komme sterkere tilbake når det gjelder.

IMG_3128

IMG_3123

Så da tok jeg meg en liten “rest day” og erobret et av de syv fjellene som omringer min vakre by. Fem timer var jeg ute sammen med en god venninne og snakket om alt det viktige og uviktige i livet før jeg vandret hjemmover og sovnet i sengen etter dusjen med god samvittighet.

IMG_3130

IMG_3129

Å tussle rundt i sentrum var også en stor humørboost! Blomstene vokser jo! Det er vår, sol og over 11 grader ute i dag og smilet mitt kunne ikke vært større!

Et lite tips til alle dere som trenger noen timer unna jobb og annet er serien Salem (spesielt om du liker Game of Thrones). Jeg oppdaget denne serien for ikke så lenge siden og er helt hekta!

Hva gjør du når du trenger en dag av? Har du noen serie tips til meg?

Published by

Elise Ols

22 • Bergen, Norway • student

2 thoughts on “Avkobling”

  1. Jeg synes det er så vanskelig å ta en dag av! Men jeg skjønner jo at jeg trenger det, ellers vet jeg at jeg til slutt kræsjer. Så når jeg skal ta en dag helt av vil jeg helst gjøre noe utenfor huset, ellers blir fristelsen (og skyldfølelsen) for stor. Typ dra og vindus-shoppe, gå i parken, gå en lang tur, dra på zoo, eller best av alt: dra på dagstur til en annen by. Jeg tror det er viktig å ta minst én dag uten arbeid i uka, men som student er det jo vanskelig å finne den ene dagen hehe.

    Like

    1. Kjenner veldig på den skyldfølelsen også av og til, ja, men må nesten bare gjemme de tankene når jeg har planlagt en dag av 🙂 Vindus-shopping er også en av favorittene mine på en dag av, selv om ikke lommeboken er enig haha

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s