My (not so) perfect life | bokanmeldelse

Jeg har alltid elsket å lese, så da jeg endelig kunne lese bøker selv ble det mange seine netter i sengen med en god bok. Men nå som jeg er eldre og må sjonglere skole, jobb, trening, sosialt liv og alt annet har ikke lesing for egen del vært så høyt på listen. Nå har jeg funnet en måte å få “lest” litt i hverdagen, nemlig appen Storytel! Dette er på ingen måte sponset, men jeg syntes denne appen er så fantastisk at jeg tenkte jeg måtte delen den med dere, selv om det sikkert er mange som har hørt om den.

31295340

My not so perfect life av Sophie Kinsella 

Katie Brenner lever det perfekte livet i London som en junior i et branding firma. Instagram kontoen hennes er fylt med glamorøse bilder, men det viser seg at ikke alt i Katie sitt liv er like glamorøst som hun får det til å se ut.

Brått blir Katie sitt perfekte Londonliv knust når hun får sparken, og vi følger henne i jakten på en ny jobb og et nytt liv.

Katie sin reise tar opp temaer jeg tror mange på min alder som enten er studenter, nyutdannede eller alle som har vært i jobbmarkedet kan kjenne seg igjen i. Sophie Kinsella er spesielt flink til å ta opp hvordan sosiale medier, slik som instagram, får livene til å virke bedre enn de kanskje er.

Om du har lyst til å både le, gråte og bli litt sint så foreslår jeg å sette deg ned med boken enten i hendene eller på øret. Jeg ble ferdig med 11 timer av lytting på bare 4 dager så jeg kan virkelig ikke annet enn å si at dette er en av mine nye favoritter!

Har du noen gode bøker å sette på listen min? 🙂

Published by

Elise Ols

22 • Bergen, Norway • student

One thought on “My (not so) perfect life | bokanmeldelse”

  1. Pingback: Mai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s