Less is more

Et av mine mål for 2016 var å eie og kjøpe mindre ting. Skal jeg være ærlig så er jeg en veldig rotete person, og jo mer jeg har av ting, jo mer flyter det runt på rommet mitt – og jo mer rotete rommet mitt er jo dårligere humør finner du meg i. En annen ting jeg av og til sliter med er å finne min egen personlige stil, og det er dager der jeg ikke vet hva jeg vil ha på meg og det går rett og slett ut over hele dagen min om jeg ikke er fornøyd med antrekket mitt.

Derfor fant jeg ut at et av målene skulle være å ha mindre ting – bli litt mer minimalistisk.

Det var kjempe gøy i begynnelsen, jeg ble kvitt to store sekker med klær og ting, og jeg eier ikke så veldig mye unødvendig egentlig. Men etter som 2016 gikk har det dabbet litt av og jeg har kjøpt ting uten å tenke og nå har jeg klær og ting jeg ikke bruker i tillegg til at jeg har et enda mindre rom nå som jeg bor i kollektiv.

Men nå har jeg funnet tilbake til det som hjalp meg mye og det var Rachel Aust sin 30 day minimalism challenge! Den inneholder 30 mål og oppgaver som du fullfører en dag om gangen. Den er kjempe gøy og veldig motiverende! Jeg foreslår virkelig at dere går innom youtube kanalen til Rachel og hører litt på hva hun har å si! (LINK)

30_day_minimalism_challenge-1867678-11-1468166003756

Published by

Elise Ols

22 • Bergen, Norway • student

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s